100816

En gång i tiden, typ förra året, fattade jag något om detta med bloggdesign. Men nu när jag skulle lägga in vädret i sidokolumnen så vill det sig inte. Det har krånglat förut här på bloggen med inlägg osv, så det dyker väl upp om några timmar och då ligger det säkert på helt fel ställe.... Jag har inte tid med detta!!
Det är frustration jag upplever när det inte fungerar direkt det jag företar mig. Det värsta jag vet är omvägar som ska ta extra tid och bara förstöra allt vad tidsplanering innebär.

Som ni förstår gäller det inte bara bloggdesign som jag känner så här inför. Det bara råkade bli så just idag :)

100801

Idag träffade vi en vän vi inte sett på 8 år. Han kommer från El Salvador och har nu varit i Sverige i en månad på lite läkarstudier.
Han åker hem igen på tisdag så nu ville han passa på att träffa oss.
Då för 8 år sen umgicks vi nästan varje dag. Det var Daniel, jag, Ricardo, Rebecca (Ricardos lillasyster), Fernando, Andrés (Fernandos lillebror), och Marcello. Helen jobbade i Avesta den sommaren så hon var inte hemma.
Varje dag efter jobbet åkte vi alla och badade för det var en sån otroligt fin sommar att ta vara på. Vi grillade, hyrde film, köpte pizza och bara pratade.
Ja det var tider det.... Nu är det bara Ricardo som är kvar i Sverige.
Tiden går fort och man inser inte förrän efteråt vad man borde ha tagit tillvara på mer.

RSS 2.0