vilket härligt väder!!

Idag har jag och mina två pojkar varit ute och åkt pulka i 50 cm snö :)
Helt underbart!! Men min rygg tog lite stryk tror jag bestämt... Men vi hade kul alla tre så det var det värt :)
Och beträffande mina nysattacker igår så är de som bortblåsta idag. Trodde för säkert att jag skulle åka på en ledsam förkylning, men icke :)
Just nu kollar kidsen på film och jag mumsar på mina hemmagjorda snickers. Gött det :)

Presenterna är fixade till imorgon och sen när Daniel kommer hem från jobbet ska jag handla till tårtan så mellanläggen blir gjorda ikväll. Då blir tårtan så saftig och god imorgon :) Gabriel har beställt jordgubbssmak så det ska han få. Som dekoration får det bli blå eller vit marsipan med snögubbar.... eller bilar... Pudrat med florsocker så klart för att få fram den vintriga och frostiga känslan. Bilder kommer läggas ut så fort tårtan står klar!!

På nyår ska vi fira tillsammans med två andra familjer och vi ska ha knytis. Vi ska ta med kallskuret och efterrätt. Jag tror jag ska göra blåbärscheesecake med citron och vanilj. Perfa! De andra fixar potatisgratäng, drickat, glass, frukt, sallad och bröd. Det behöver inte vara så tillgjort jämt. Det enkla är oftast det bästa. Totalt blir vi 15 st på 3 familjer. Vi har frågat fler men de var tyvärr redan upptagna på annat håll. Då hade vi blivit många kan jag säga! Hur som helst så firar vi vår 7-åriga bröllopsdag på nyårsafton så mer perfekt kan det inte bli i goda vänners lag ♥

Nu ska jag göra annat tror jag. En varm dusch står först på listan kan jag säga :)

Ha det så störtmysigt ♥

uscha!!

Jag bara nyser och nyser.... Ska det vara så här?? Tårarna rinner och inget ser jag heller. Blä!

Apropå att inget se, jag har suttit här och spanat in nya bågar på nätet. Så man vet vilken man ska sikta in sig på imorgon när affärerna öppnar på det här stället. För är det söndag här så är det STÄNGT, mellandagar eller inte.
Fast vi ska till Karlstad inom kort nu idag för att köpa 5- årspresent till vår Gabriel. Ett par längdskidor med pjäxor och stavar:) (nu är det ju TON med snö på utsidan!!)
Iaf, kanske att jag ser några schyssta brillor då? :)

Nu ska jag lägga in en högre växel så vi kommer igång IDAG!

Ha det vänner ♥

GOD JUL

Jag vill önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!!
Tack alla som läst min blogg och välkommen ni som tittar in för första gången :)
Fortsätt gärna för det värmer ska ni veta.

Pussar och kramar från snöiga Värmland  ♥
//Cecilia

lyssna




Staind- Zoe Jane

inte mycket gjort

Idag har jag inte fått mycket gjort. Helen kom och vi övade på att sätta KAD (kateter), och nej det var inte på varann som en del tror tydligen. Vi satte KAD på några gosedjur och så var det med det. Sen åkte Helen hem och jag började allvarligt fundera på att plugga till nästa tenta (de duggar tätt nu innan jul). Men istället blev det gardinbyte och lite sånt plock. Beställde nya julbelysningar att ha utomhus, vi har så snålt med det. Och Daniel fick äntligen tid att sätta fram granen på framsidan huset. NU känns det som julstämning. Särskilt som det kommit snö idag också ♥

Nej, om man skulle ta sig lite glögg och dra på stormys-faktorn. Nu ska det kännas ända in i märgen att det drar ihop sig till den stora dagen :)

Hej svejs!

RSS 2.0