kalas party och fest

Ja så igår hade jag min 30-års fest:) Fast det var en vecka för tidigt men kul kan man ha ändå! Ålder var allt ifrån bebis i magen och 6 månaders bebis till 71 år. Och alla däremellan hade jättekul, hoppas jag ;) Fast mamma hade nog mest kul och det är hon som är 71 :) Så, vad fick jag då?? Jo blombukett, ylletomtar, glaskula med belysning, vackra blommor med tillhörande snygg kruka, hemmagjord sylt saft chutney och marmelad, presentkort på HM och en skönhetssalong, foundation, ett smyckesset i silver innehållande halsband och armband, en smyckebox (mycket smart för jag äger faktiskt mycket dyrt och lyxigt bling bling), ett kul sällskapsspel, ett set med tre ljuslyktor för altanen och ett par supersnygga örhängen i guld föreställande skogsstjärnan- de är faktiskt handgjorda av en kille här i "stan". Daniels present får jag på lördag när jag fyller år på riktigt :) Nu ska jag plugga lite mera, sitter hos Helen och Ricardo på fika. Fast vi SKA plugga då!! ;)

bara plugg, även på dessa helger

Ja så här sitter jag och pluggar igen inför ännu en tenta. Vi har faktiskt redan haft 3 st och det är 2 kvar innan jul. Den här terminen funkar som första terminen förra hösten: bara läsa läsa och överleva däremellan.
Jag har inte så mycket tid över och när jag har det så umgås jag mycket hellre med min fanilj än gör något annat.

Så vad handlar denna tenta om? Mag- tarmsjukdomar, ortopedi, dränage, specifik farmakologi, stomi, anestesi och operation. Och säkert något mer jag glömt bort... Tentan är om 2 veckor och hittills har vi bara fått genomgång i ortopedi. Och den genomgången stämde dåligt med vad som kommer på tentan. (vi kan ju köpa gamla tentor och se vad som varit med förr och då också veta på ett ungefär hur vår tenta kommer se ut, fast det vet man ju aldrig ändå...)

Lyssnar just nu på James Morrison. Lite lagom tempo och relaxfeeling. Funderar på att lägga ner studierna för denna helg och bara vara istället. Fast låten är onormalt passande i texten.... "one last chance"..

Ha det bra! Det ska jag /©


RSS 2.0