mellandagar

Julen blev som jag önskat, lugn, fridfull och firandes på hemmaplan.
Det är sååååå otroligt stressande att åka bort på jul fast alla tror att det ska bli lugnt och skönt.
MEN, det blir det aldrig!! Nej, tacka vet jag mitt eget hus med min egen spis och det egna kylskåpet.
Jag får bokstavligt talat magsår vid bara tanken på att dra bort. Just i år har jag en omtenta att plugga inför också så då vill jag absolut inte åka någonstans och känna allt ska vara på högsta nivå och att inte alls kunna stressa ner i några dagar. Men det är ju jag det....

Jag kollade nyss på schemat inför vårterminen. Den sista terminen innan jag är färdig sjuksköterska med rätt att ...sköta...?? I vilket fall så är det inget jag ser fram emot. Inte mycket tid över om man så säger.

Imorgon ska vi åka till Karlstad med storgrabben. Lillgrabb vill inte med säger han. Kanske är tur det när det är dags för mellandagsrea mitt i allt..... HM here I come ;)
Imorgon kväll kommer barnens kusin William hit och ska sova över. Fullt ös medvetslös med tre grabbar som röjer livet :) Sedan på onsdag så fyller Gabriel hela 6 år :) Kalas med paket och tårta är ett måste och han längtar verkligen jättemycket pysen <3

Idag kom en överväldigande våg av saknad över mig efter min pappa. Jag hittade ett passfoto i min plånbok och helt plötsligt såg jag hur lika Elias och pappa är. Ögonformen, linjerna runt munnen, formen på hakan, ögonbrynen.. Folk brukar säga att Gabriel är lik Daniel och att Elias är lik mig. Det måste innebära att jag liknar pappa. Jag har aldrig sett mig själv vara särskilt lik någon av mina föräldrar men nu kan jag det. Fast det går via Elias om man så säger. Och mitt i allt längtar jag efter flera barn. Så mycket så hjärtat värker vissa dagar.

Nu ska barnen få mysa under täcket och slumra sött. Kvällsmys är bästa stunden, plus alla andra stunder med barna :)

see ya

RSS 2.0