25/7 lite bröllopstips

Bröllopet var så klart lyckat igår:) Utomhus med en sjö i bakgrunden. Perfekt :)
Själva bröllopet var ganska litet, endast föräldrar, barn och syskon, och så vi då. Men bara för att bröllopet var litet så betyder inte det att kärleken är liten. Tvärtom! Kärleken är stor, oavsett storleken på det materiella :)
Och så länge man har varandra och det eviga kärlekslöftet, vad behövs då mer? (förutom 2 vittnen och en godkänd vigselförrättare då vill säga)
Man behöver inte ens en ring, äktenskapet består inte i att köpa ring. Två mycket nära vänner till oss har ingen vigselring men är ändå gifta. (fast de har ju förlovningsringar)
Nu blev det väldigt mycket ringprat här märker jag..... ;) Min poäng är att många drar sig för att gifta sig pga kostnaden, men man behöver inte dra igång värsta storkalaset. Har man få gäster och fixar mycket av käket själv så blir det inte dyrt. Jag kan tänka mig att gårdagen gick på max 1500:- allt som allt. Men då hade de gjort mycket själva istället för att köpa in en massa färdigt. Fast ringen ingår inte i det priset så klart.

Ska man gå in på såna grejer så hade t ex vi 135 gäster och gjorde väldigt mycket själva, maten, efterrätt, snacks etc. Om man räknar in det, ringköp, hyran för lokal och bröllopskläder till oss båda, smekmånadsresan, blommor till alla inblandade (tärnor, brudnäbbar, bestman, vi två), fotografen, tårtan och frissan så kostade det ca 60 000 kr. Och för ett sådant stort bröllop är det billigt. Men det är ju ändå pengar. Å andra sidan gör man det bara en gång i livet om allt stämmer.
Det handlar om vad man själv anser är viktigt. Huvudsaken är att man inte går och gör något som förväntas av en utan går enbart efter egna önskemål.
Det är trots allt Din dag, inte de andras.


forum för frihet

Kommentarer
Postat av: Daniel Gustavsson

Vi hade 149 gäster!!

mvh Daniel

2009-07-25 @ 18:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0