Dagens tips

Kycklingpaj Mexicana (4 port.)

Pajskal
1,5 dl vetemjöl
50 g smör
1 msk vatten

Fyllning
1,5 msk hackade jalapeños
1/2 grillad kyckling
150 g champinjoner
100 g philadelphiaost
1/2 burk Thick n' Chunky salsa (Old el paso)
200 g cheddarost

Sallad
200 g isbergssallad
3 st tomater
250 g gurka

Tillagning
Sätt ugnen på 225° och fixa pajskalet.
Blanda mjöl och smör till en grynig massa, tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Låt vila kallt en stund.
Tryck ut pajdegen i smord ugnsfast form och grädda i 10 minuter.

Rensa och skär kycklingen i mindre bitar, hacka löken och skiva champinjonerna. Bryn allt detta i en stekpanna och tillsätt salsan och philadelphiaosten. Rör om väl!

Bred ut jalapeños och kycklingröra i det förgräddade pajskalet. Riv cheddarosten och strö över.
Gratinera i 10-15 minuter eller tills osten smält.

Servera med sallad och en salsadip, ex Old El Paso Picante Salsa Dip eller Thick´n Chunky Original Salsa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0