Rookie...

Jaha, så har man börjat blogga då..
I ärlighetens namn trodde jag det aldrig skulle ske, men här är jag!

Jag har min lilla trygga och mysiga familj omkring mig som består av två söner födda -04 och -06 och min starka riddare; min man. Han är min klippa och starka famn. Ingen storm rubbar hans vilja och förmåga att göra gott. Jag är lyckligt lottad helt enkelt :)
Vi bor i en ort i norra Värmland och vi har kämpat mycket med arbetslöshet och tråkig ekonomi.... Men nu verkar vi fått vårt break som vi så väl behöver för att kunna bo kvar här. Jag har även full tro för att mitt drömjobb finns där ute när jag pluggat färdigt till sjuksyrra (färdig 2011). Fast visst vill jag bli specialistsjuksköterska, det är ju den största drömmen. Men jag tror ändå jobbet finns där ute och väntar på mig.

Sommarens projekt, nu när jag är lite ledig, blir att tapetsera i sovrummet så vi får detta rum vi går och suktar efter. Vi skaffade allt som behövdes redan förra sommaren, men tiden räckte inte till då vi även gjorde om i köket.
Vi har bott i huset sedan sep -05 och det ska bli så skönt att få sätta sina egna färger på tillvaron och slippa bo i någon annans önskemål. Det är först nu som det börjar kännas som vårt hus när vi äntligen sätter igång med våra egna tankar.

Nej, nu fick jag bråttom! Vi ska ha middag med gäster och senare ska vi dra vidare till andra vänner på fikamys :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0